torsdag 7. april 2016

Starten på sluttrapporten

I dagens timer har vi jobbet med sluttrapporten. Nå nærmer skoleåret seg sakte men sikkert mot slutten, og i dette faget har vi begynt å runde av. For å avslutte året med elevbedrift må vi skrive en årsrapport for bedriften, som er del av utmeldingen av elevbedriftregisteret.

En slutt-/årsrapport skal inneholde en hel del om bedriften og hva vi har gjort i løpet av året. Forsiden skal bestå av bedriftens navn, skolen vi er knyttet til, årstallet for når bedriften er/var i drift, studieprogrammet vi går og ansvarlig lærer. Dette er innledningen til rapporten som viser hvilken bedrift det er snakk om og litt info om oss.

I selve hoveddelen skal det stå om hvordan driften har gått. For eksempel informasjon om formålet med bedriften, forretningside, eiere av bedriften, ansatte, oppsummering av aktivitetene våre og resultater, samarbeid i bedriften, læringseffekt osv. Den skal altså inneholde hva vi som bedrift er og hva vi gjør. I tillegg skal den også inneholde regnskap med oppstilling av resultatregnskap og hva vi skal bruke overskuddet til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar