torsdag 17. mars 2016

Fylkesmessa 2016

Tirsdag 15. mars 2016 var det klart for den årlige fylkesmessa for ungdomsbedriftene i Nordland, og mandagen før var det gallamiddag og prisutdeling på Scandic Havet. Jeg fikk dessverre ikke vært med på middagen på grunn av jobb. Selvom jeg ikke rakk middagen var jeg klart med på fylkesmessa.

Fylkesmessa for Ungdomsbedrifter i Nordland er en utstillings- og salgsmesse for ungdomsbedriftene fra hele fylket. Messa går ut på at ungdomsbedriftene møtes og konkurrerer om å bli fylkets beste ungdomsbedrift. Det er flere kategorier man kan melde seg på i, som beste logo, beste forretningsplan, beste reklamefilm og flere. Den jeveste prisen er så klart Fylkets beste Ungomsbedrift, hvor en jurye bestemmer hvem som vinner.

I år var det Fresia UB fra Lofoten som vant Nordlands beste ungdomsbedrift. De selger sunn snacks: tørket kiwi, tørket mango og søtpotetgull. Juryen valgte de blant annet fordi de var godt forberedt, hadde ryddig økonomi og var tydelig på produkt, marked og profil.

På fylkesmessa møtte vi opp i 9-tiden for å rigge opp standen vår. Vi satte opp bord med duk, visittkort og flyers, og presenterte logoen vår i stort format på veggen bak. Alle standene var plassert i skilte båser på rad nedover glasshuset. Dessverre hadde vi ikke med oss noe av det vi har laget til nå, så det var ikke mye å vise frem. Vi skulle gjerne vært bedre forberedt og vist fram arbeid vi har gjort.

Selvom vi ikke hadde den mest gjennomførte standen var det moro å stå der og se på alle de andre ungdomsbedriftene. Jeg ble imponert over innsatsen til mange og arbeidet de har lagt i bedriften sin. Jeg synes også det var fortjent at Fresia UB vant Nordlands beste ungdomsbedrift. Vi hadde stand ved siden av dem og de gjorde en veldig god jobb.

 
Foto: Fylkesmessa for Ungdomsbedrifter, FaceBook


Foto: Fylkesmessa for Ungdomsbedrifet, FaceBook


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar